#uncodedrocks

Web

Who?

What?

User interface of user experience?

Wat doen we op het web?

Bij ons draait alles om het web! Wij creëren jouw online showroom, dé plek om al jouw expertise en knowhow in de kijker te zetten. Een simpele landingspagina of een high-tech app, the sky is the limit. Onze developers zetten jouw merk op de online kaart!

UI/UX

User interface en User experience, Chinees voor jou? Voor ons gelukkig niet! Wij voorzien jouw app, dashboard of website van een likje verf. Wij zorgen er dus niet alleen voor dat je webomgeving er aantrekkelijk uitziet, maar we zorgen ook dat de structuur goed zit zodat je website gebruiksvriendelijk is! Je interface zal de aandacht trekken én de gebruiker of bezoeker leiden naar het doel van je website.

CMS

Naast het designen van je website, zetten wij hem ook op! Onze favoriet content management systeem (CMS) is Wordpress. Met behulp hiervan kan jij makkelijk de inhoud beheren en aanpassen. Natuurlijk hebben we ook andere CMS’en in onze vingers, AEM, Tridion, Drupal,… Vraag maar raak, we hebben iemand in huis die het kan!

DEVELOPMENT

Een zot design in je hoofd? Wij coderen het op maat. Je kan geen app maken? Wij doen het voor jou. Bij ons krijg je een aanbod zonder zorgen. Wij ontwerpen, beheren de content en passen alles aan waar nodig. Ook qua veiligheid zit je safe (see what I did there?), we houden alles netjes up to date.

LET'S BOOST YOUR BRAND

Klaar om samen met ons je merk naar een nieuw niveau te tillen? Zit je te springen om ons een vraag te stellen? Of heb je gewoon zin in een fijne babbel met ons? Shoot, we won’t bite!