#uncodedrocks

Unilin Insulation

Een werknemer van Unilin die isolatie aanbrengt

Unilin Insulation for smart living

UNILIN Insulation, een divisie van de UNILIN groep, is één van de grootste spelers in de Europa op vlak van Polyurethaan. Hun specialiteit ligt in de productie van dakelementen. Met hoogwaardige isolatieplaten uit Polyisocyanuraat hardschuim (PIR) en Resol hardschuim biedt UNILIN Insulation voor elke toepassing een oplossing of het nu voor een plat of hellend dak is, een muur, een vloer of een zolder.

Logo van Unilin met slogan 'for smart living'
Expertise

Onze expertise

Unilin had een grote nood aan technische ondersteuning voor het Sitecore-platform waarop hun website gebouwd is. Bij Uncoded hebben we reeds enkele ervaren profielen die Unilin perfect kunnen ondersteunen. Onze collega Jeroen zorgt met zijn expertise dat deze technische vragen perfect worden opgelost.

Ook op grafisch vlak kan Unilin op Uncoded rekenen. Onze graphic designer Sven kan zich volledig uitleven in de wereld van print en verzorgt een hele resem aan technische fiches en informatie bladen. Dit voor verschillende landen binnen de Unilin Group.

Uncoded zorgt met zijn “Sitecore & Grafische expertise” de perfecte aanvulling binnen ons marketingteam. Een gedreven team met oog op resultaten.

Expertise over de grenzen heen

België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, … Unilin Insulation is over de grenzen heen vertegenwoordigd op de isolatiemarkt. Ook op internationaal vlak staat Uncoded Unilin bij.

Grafische support bij technische fiches en brochures maar ook voor de website is Uncoded’s expertise erkend. Videocalls waren al common sense voor ons team alvorens de pandemie de wereld overheerste.

Heef u ook nood aan ondersteuning op grafisch of technologisch vlak? Bekijk zeker en vast onze consultancy diensten voor ons ruime aanbod.

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!