#uncodedrocks

Wolters Kluwer

Man zit voor laptop met papier in handen en praat met collega

Gespecialiseerd in juridische en financiële softwareoplossingen

Wolters Kluwer is zowel actief in print als de digitale wereld. Ze hebben software en diensten ontwikkeld om complexe problemen op vlak van fiscaliteit, financiën, risicobeheer, audit compliance en regelgeving op te lossen.

Logo van Wolters Kluwer
Expertise

Collega’s op de juiste plek. Niet enkel omdat we vakkennis hebben maar ook communicatief sterk zijn en weten van aanpakken.

Het takenpakket van onze UX/UI designers binnen Wolters Kluwer bevat voornamelijk ‘defensive enhancements’ binnen de omgevingen van Jura, Sentral en SocialEYE. Hiervoor werken we nauw samen met de Product managers, Project Owners, Functionele analysten en de developers.

Web Webshop

Jordy heeft als UX designer binnen Wolters Kluwer mee vorm gegeven aan een aantal vernieuwingen in onze online oplossingen. Op zeer korte tijd heeft hij zich ingewerkt in de leefwereld van de Legal, HSE en HR professionals. Hij draaide al snel mee op volle kracht binnen het team. Jordy luistert, vraagt verduidelijking, denkt mee en doet voorstellen, steeds met de gebruiker en het uiteindelijke doel dat we willen bereiken in het achterhoofd. Hij is vlot in de omgang en makkelijk te benaderen. Een fijne collega om mee samen te werken.
Ingrid Michiels (Team lead product development), Wolters Kluwer
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!