#uncodedrocks

CUBZZ

Laptop en iPhone tonen website van CUBZZ op een groene achtergrond

Geef elk kind een kans op een schitterend leven!

CUBZZ streeft ernaar het welzijn van kinderen te bevorderen, omdat zij niet alleen de toekomst vertegenwoordigen, maar ook het potentieel van onze samenleving. Talloze goede doelen gericht op kinderen ervaren echter beperkte middelen, wat hun inspanningen om financiële hulp te verkrijgen belemmert. CUBZZ biedt daarom een eenvoudige oplossing: de opbrengst van alledaagse aankopen wordt gedoneerd aan deze goede doelen, zodat zij zich volledig kunnen wijden aan hun missie zonder extra kosten. Als je kiest voor CUBZZ, bied je elk kind de kans op een prachtig leven.

Logo van CUBZZ
Expertise

Naadloze integratie website en webshop

Onze uitdaging was duidelijk: de huidige website van CUBZZ vereiste een herontwerp met specifieke aandacht voor de integratie van de website en de webshop. De huidige structuur scheidde deze van elkaar, wat tot verwarring leidde bij bezoekers.

Ons ontwerp bracht een naadloze integratie tot stand met een duidelijke en eenvoudige structuur. Hierdoor kunnen bezoekers moeiteloos door de website navigeren. Ons design, in lijn met de merkidentiteit van CUBZZ, straalt met levendige kleuren, speelse elementen en vrolijke foto’s. Bovendien bevat de website volledige transparantie omtrent de financiën. Op elk moment kunnen bezoekers zien waar en hoe hun geld wordt besteed, wat het vertrouwen van de bezoekers versterkt. Kortom, een verbeterde gebruikerservaring in één oogopslag.

Dankzij onze inspanningen is de online aanwezigheid van CUBZZ versterkt, waarbij de merkwaarden helder en duidelijk worden gecommuniceerd.

Web Kinderen Communicatie Graphic design
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!