#uncodedrocks

Design

Who?

What?

Look & Feel

Wat is design?

Een aantrekkelijk design is een weerspiegeling van je bedrijf, de mensen erin en het verhaal dat je wil vertellen aan je publiek. Van logo tot merkstrategie, wij helpen je om jouw merk er uit te laten springen!

WEBDESIGN

Een website moet opvallen, das zeker! Maar een website moet vooral doen waarvoor het gemaakt is. Esthetisch verantwoorde websites, kunnen we! Gebruiksvriendelijke website? Kunnen we nog beter! Neem ons mee in het verhaal van jouw bedrijf en laat ons het vertalen in UI/UX-vorm en daarna in code! Als ’t kan, voegen we daar nog een vleugje video en/of animatie aan toe.

PRINT

WordArt is nu wel al even passé hé! Heeft je restaurant nood aan een nieuwe menukaart? Of je vereniging zoekt iemand om een mooie folder te ontwerpen? Geen nood, Uncoded staat klaar! Onze designers kruipen maar wat graag achter de tekentafel om het geheel te voorzien van een illustratie hier en daar. Vergeet ook niet dat wij daarbij graag de lijn doortrekken naar je digitale omgeving, want ook PowerPoint heeft zo’n WordArt-knop.

Fotografie

‘Say cheese’, ‘spaghettiiii’. Fotografie kan (en zal in vele gevallen) een essentieel onderdeel zijn van de visuele identiteit van je bedrijf, en dat kan je beter overlaten aan professionals in plaats van aan deze slagzinnen. Onze fotografes Kim en Leen staan te popelen. Natuurlijk is de fotoshoot niet het enige, ze staan in voor de nabewerking en implementering van de foto’s in jouw design, social media of printmedia!

LET'S BOOST YOUR BRAND

Klaar om samen met ons je merk naar een nieuw niveau te tillen? Zit je te springen om ons een vraag te stellen? Of heb je gewoon zin in een fijne babbel met ons? Shoot, we won’t bite!