#uncodedrocks

Design

Who?

What?

Look & Feel

Wat is design?

Een aantrekkelijk design is een weerspiegeling van je bedrijf, de mensen erin en het verhaal dat je wil vertellen aan je publiek. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo tot het bepalen van de merkstrategie, met onze expertise zorgen wij ervoor dat jouw merk eruit springt!

WEBDESIGN

Een website moet opvallen, das zeker! Maar een website moet vooral doen waarvoor het gemaakt is. Esthetisch verantwoorde websites, kunnen we! Gebruiksvriendelijke website? Kunnen we nog beter! Neem ons mee in het verhaal van jouw bedrijf en laat ons het vertalen in UI/UX-vorm en daarna in code! Als ’t kan, voegen we daar nog een vleugje video en/of animatie aan toe. Kortom, je bent bij ons aan het juiste adres voor een doordacht design.

PRINT

WordArt is nu wel al even passé hé! Heeft je restaurant nood aan een nieuwe menukaart? Of je vereniging zoekt iemand om een mooie folder te ontwerpen? Bij Uncoded ben je aan het juiste adres. Onze designers kruipen maar wat graag achter de tekentafel om het geheel te voorzien van een illustratie hier en daar. Wij trekken het design ook graag door naar je digitale omgeving, want ook PowerPoint heeft zo’n WordArt-knop.

Fotografie

‘Say cheese’, ‘spaghettiiii’. Fotografie kan (en zal in vele gevallen) een essentieel onderdeel zijn van de visuele identiteit van je bedrijf, en dat kan je beter overlaten aan professionals in plaats van aan deze slagzinnen. Onze fotografes Kim en Leen staan te popelen om jouw design te verrijken met hun foto’s. Natuurlijk is de fotoshoot niet het enige, ze staan in voor de nabewerking en implementering van de foto’s in jouw ontwerp, social media of printmedia!

Onze Design cases

LET'S BOOST YOUR BRAND

Klaar om samen met ons je merk naar een nieuw niveau te tillen? Zit je te springen om ons een vraag te stellen? Of heb je gewoon zin in een fijne babbel met ons? Shoot, we won’t bite!