#uncodedrocks

Lekkergoed

Bovenaanzicht van een ronde doos met zoete snoepjes van Lekkergoed, omringd door meer snoepgoed

Lekker én goed!

‘Lekkergoed’ is Zuid-Afrikaans voor snoep(goed).

Sharon en Martijn houden van eten en drinken dat lekker en ‘goed’ is. Vanuit deze brede omschrijving besloten ze om met Lekkergoed rond snoep en confiserie te werken.

Mensen verrassen met een lekker geschenk, jezelf iets gunnen, kortom zorgen voor een glimlach op het gezicht is toch één van de grootste deugden in het leven. Dat wil Lekkergoed doen voor hun klanten!

Logo van Lekkergoed
Expertise

 

Wekelijks je favoriete snoep aan huis? Een geschenk voor je werknemers (of misschien voor je werkgever)? Of gewoon je favoriete snoep van het moment kiezen uit het assortiment? Lekkergoed helpt je graag verder. Aangezien Uncoded ook graag wat snoepgoed verteert doorheen de werkdag, zijn we heel opgetogen met deze samenwerking. We haalden al dat lekkers voor onze lens en werkten alles visueel uit met onze tekentablet! Zo kregen Sharon en Martijn nieuwe mascottes, een opgefriste stijl voor de socials én smakelijke productfoto’s. Lekker? Maar ook goed!

Web Webshop Design
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!