#uncodedrocks

Covalens

Laptop toont website van Covalens met op de achtergrond een bosweg

Een covalente band

De term “Covalens” verwijst naar een covalente band waar twee elektronen stevig verankerd zijn. En dat is precies waar Covalens voor staat. Als een sterke fundering verwelkomt Covalens bedrijven om zich te verbinden en de voortdurend evoluerende wereld van business technology bij te benen. Het was hun wens om dit te weerspiegelen op hun vernieuwde website, en daar zijn we mee aan de slag gegaan.

Logo van Covalens met slogan 'Connecting Cronos'
Expertise

Realisatie

De nieuwe website bevat een overzichtelijke startpagina, inspirerende cases en boeiende vacatures. Een eenvoudige, maar stijlvolle website was het resultaat.

Dit deden we uiteraard in lijn met hun herkenbare huisstijl. Een lichte vormgeving waar groene en witte kleuren de hoofdrol spelen. Het paars voegt een opvallend accent toe dat meteen in het oog springt. De ronde en zeshoekige vormen die aanwezig zijn, zijn een subtiele knipoog naar chemische verbindingen.

De afbeeldingen op de website spreken voor zich. Ze illustreren de onschatbare ondersteuning die Covalens biedt aan bedrijven die zich een weg banen in een voortdurend veranderende omgeving.

Bovendien konden we onze expertise op het gebied van SEO volledig benutten, waardoor de online aanwezigheid van Covalens in Google is verbeterd.

Web IT Design Communicatie
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!