#uncodedrocks

Communicatie

Who?

What?

What's new

Wat is communicatie?

Een sterke communicatie vereist een mix van krachtige content en doelgerichte kanalen aangevuld met een knap staaltje strategie. Met de focus op resultaat gaan we aan de slag met een digitale marketingaanpak op maat van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Campagne tot champagne?

Social media

Heb je hulp nodig voor je communicatie op social media? Een reel op Instagram, Facebook advertenties, een vacature voor LinkedIn, vraag het ons en wij doen het voor jou. Met de juiste caption en #hashtag natuurlijk! Sommige digitale freaks bij ons wagen zichzelf al eens aan de nieuwe TikTokhype. Twijfel niet, slide in onze DM’s!

Nood aan inspiratie? Download hier GRATIS onze contentkalenders.

Content marketing

Bij Uncoded geloven wij in effectieve communicatie via content marketing. Wij vertalen de visie van jouw bedrijf graag om in een visuele stijl. Van geanimeerde advertentiebanners tot social media posts, zeg het maar. Wij regelen het voor jou. Meer nog, we kunnen een heel plan opstellen om een nieuw product of nieuwe dienst in de markt te zetten! Eerst een goeie brainstorm samen met jullie en daarna gieten we alles in een plan dat één groot visueel geheel vormt!

Digital marketing

SEO of SEA? Ken je ’t verschil niet? Wij gelukkig wel! Je google dashboards beheren we in een handomdraai. Nieuwsbrieven zijn nog steeds relevant, en wij kunnen je helpen bij het design ervan, maar ook bij het technische aspect! En als het nodig is, voegen we zelfs copywriting toe aan je communicatieverhaal.

Onze Communicatie cases

LET'S BOOST YOUR BRAND

Klaar om samen met ons je merk naar een nieuw niveau te tillen? Zit je te springen om ons een vraag te stellen? Of heb je gewoon zin in een fijne babbel met ons? Shoot, we won’t bite!