#uncodedrocks

Factivity

iPhone en laptop tonen de website van Factivity met een achtergrond van blauwe inkt

Jouw mediastrategie in goede handen bij Factivity

Factivity is dé partner die je zoekt als het aankomt op een allround media-aanpak. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder PR voor een groot publiek tot het creëren van content. Bovendien staat ze klaar om je te helpen om je socials te boosten via social media strategieën, advertenties en brand building, en zorgen ze ervoor dat jouw bedrijf online beter vindbaar is door middel van SEO. Als kers op de taart helpen ze je ook graag verder bij het opstellen van communicatieplannen.

Maar Factivity is meer dan dat. Ze zijn verhalenvertellers die de noden en behoeften van hun klanten begrijpen door actief te luisteren. Hun mentaliteit? Alles doen met een positieve noot!

Logo van Factivity
Expertise

Uitvoering

Onze designers kozen voor een clean en strak design met een combinatie van blauwe en rode accenten. Door de creatieve verbeelding in het schrijven, gaande van een inktpot tot een draak, trekken ze écht de aandacht. Het design combineert moderniteit met een klassieke touch. Het resultaat? Een design dat perfect past bij de uitstraling van hun bedrijf!

Web Communicatie Design
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!