#uncodedrocks

YelloSun

iPhone toont Instagrampost van YelloSun te midden van andere Instagramposts

Nieuwkomer op de Belgische vakantiemarkt

YelloSun, actief in België sinds 2020, is een jonge speler op de Belgische markt voor betaalbare sun&beach vakanties. Hun sterke punt is de combinatie van ervaring, persoonlijke service en geavanceerde technologie, waarmee ze een breed scala aan vakantiethema’s, vertrekluchthavens, vakantieduren en aankomstluchthavens kunnen aanbieden, waarmee ze zich onderscheiden van anderen in de sector.

Geel logo van YelloSun
Expertise

Marketingcampagne

In opdracht van YelloSun hebben we een uitgebreide marketingcampagne gelanceerd met als doel Iberostar Hotels & Resorts te promoten.

Onze eerste fase van de campagne richtte zich op de Caraïben en Mexico, terwijl de tweede fase gericht was op Europese bestemmingen zoals Kreta, Tenerife en Mallorca.

Voor beide campagnes hebben we de herkenbare huisstijl van YelloSun behouden, maar hebben we enkele elementen van Iberostar Hotels & Resorts toegevoegd om een harmonieus geheel te creëren. We hebben de aandacht van de lezers getrokken met overtuigende teksten op de website, in nieuwsbrieven en via verschillende blogartikels. Daarnaast hebben we de verschillende hotels actief gepresenteerd op sociale media.

Focus op duurzaamheid

Aangezien Iberostar Hotels & Resorts zich sterk inzet voor duurzaamheid met verschillende actiepunten, vonden wij het van groot belang om hier extra aandacht aan te besteden in onze campagne. We hebben een specifiek blogartikel en sociale media post gelanceerd om hun inspanningen extra kracht bij te zetten.

Resultaat

Dankzij deze samenwerking is Iberostar Hotels & Resorts top of mind voor reizigers die hun welverdiende vakantie willen plannen. Bovendien kon YelloSun dankzij deze campagne haar naamsbekendheid vergroten. Een win-winsituatie dus!

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!