#uncodedrocks

Aviniti

Laptop met website van Aviniti

Je partner in audiovisuele totaaloplossingen

Aviniti specialiseert zich in het aanbieden van AV totaaloplossingen voor haar klanten. Het bedrijf, gevestigd te Kontich, rust bedrijfsruimtes uit met presentatie toestellen zoals projectoren en displays. Ook biedt het communicatieve oplossingen aan, reikend van videoconferentie tot omroepsystemen.

Logo van Aviniti
Expertise

Uitdaging

Aviniti slaagde er al in om voor zichzelf een naam te maken, maar dit deden ze zonder ook maar enige marketing in te zetten. Om hun doelgroep nog beter te kunnen bereiken en nieuwe leads te genereren contacteerde Aviniti ons om hun eerste social media campagne uit de grond te stampen. Het doel? Aviniti meer bekendheid opleveren in de markt en interesse opwekken bij de doelgroep.

Uitvoering

Een social media campagne op poten zetten? Dat is een taak voor ons marketing team! In samenwerking met de designers gingen ze aan de slag om de perfecte visuals, copy en strategie op te bouwen. Zowel op LinkedIn als op Facebook werd de beoogde doelgroep nauwkeurig getarget met de gecreëerde content.

Daarnaast werd er natuurlijk ook een landingspagina opgezet achter de campagne met een invulformulier. Onze designer ontwierp een pagina die naadloos aansluit bij de branding van Aviniti. Aangevuld met de vlotte teksten van onze copywriter en de skills van onze developer, was de campagne helemaal klaar voor livegang.

Het doel? Aviniti meer bekendheid opleveren in de markt en interesse opwekken bij de doelgroep.

 

Resultaat

Een geslaagde eerste campagne die Aviniti zowel op Facebook als LinkedIn heel wat visibiliteit heeft opgeleverd. Maar één enkele campagne is natuurlijk niet voldoende, marketing takes time and effort. Na dit eerste geslaagde project zei Aviniti volmondig “ja” om samen met ons in zee te gaan en zo nog meer in te zetten op social media advertising. Een samenwerking die wij maar al te graag verder zetten.

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!