#uncodedrocks

Wellbeing works

Laptop toont de website van Wellbeing Works naast een plant

Welzijn werkt, écht

Wellbeing Works wil bijdragen tot het verbeteren, optimaliseren en groeien van het werkbaar deel binnen jouw team of jouw bedrijf door middel van advies, begeleiding en opleiding.

Logo van Wellbeing Works
Expertise

Uitdaging

Het project Wellbeing Works was vooral een technische uitdaging. Waar we normaal eerst de website gaan ontwikkelen op een testomgeving (om deze dan later te gaan migreren naar de live omgeving), dienden we deze nu rechtstreeks op hun live website te gaan ontwikkelen. Zodanig dat bezoekers zich ten allen tijden op één van hun programma’s konden inschrijven.

Een andere uitdaging was de strakke deadline van dit project. Zo diende de website een kleine drie weken na het samenwerkingsakkoord afgerond te zijn. Er werd namelijk rond die tijd een persbericht verspreid, wat voor veel nieuwe bezoekers zou zorgen. Het was dan ook vanzelfsprekend dat deze bezoekers meteen kennis konden maken met de vernieuwde website.

Wellbeing Works is een onderdeel van B-Tonic, een dochteronderneming van Baloise Insurance. Ze schakelden onze hulp in om hun website te gaan moderniseren en om voor een betere gebruikerservaring te zorgen. En dit alles binnen een zeer strakke deadline.

We kregen hun oude website, enkele illustraties en de nieuwe brandguide van B-Tonic aangeleverd om van start te gaan. Wellbeing Works mocht dus een eigen stijl en branding hebben, maar diende ook wel bepaalde elementen van de B-Tonic stijl over te erven. Zo kozen we ervoor het lettertype en de kleuren over te nemen. Bij B-Tonic komt de donkerblauwe kleur meer naar voor, maar voor Wellbeing Works lieten we dan vooral de blauwgroene kleur naar voren komen. Om toch wat kleurvariatie te brengen doorheen de website, gaven we elke pijler een andere kleur.

We kozen er ook voor om bij Wellbeing Works te werken met meer afgeronde hoeken, om hierdoor ook te zorgen voor meer onderscheid tussen Wellbeing Works en B-Tonic.

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!