#uncodedrocks

Vitesse

2 werknemers van Vitesse in conversatie met elkaar

Data voor iedereen

Vitesse, het nieuwe merk van At Once, heeft maar één doel voor ogen: data benaderbaar maken voor iedereen. Dankzij hun expertise in Qlik maken zij een eind aan tijdrovende spreadsheets en ontelbare tools. Vitesse biedt haar klanten één duidelijke visualisatie van al hun bedrijfsdata. Dé geschikte partner in de zoektocht naar nieuwe inzichten voor je bedrijf!

Logo van Vitesse
Expertise

Werken met data voor iedereen

Een nieuw merk dat in alle sectoren thuis moet zijn, gepaard met een visuele website die alle voordelen van Vitesse in de spotlight zet? Dat is een hele klus, maar ook een uitdaging waar ons webteam graag hun tanden in zet. Designers? Check! Copywriter? Check! Developers? Dubbelcheck!

Uitvoering

Beginnen bij het begin. Sterke merken zijn herkenbaar en vertellen je verhaal. Ook voor Vitesse hield onze designer dit in gedachten. Het logo weerspiegelt de weg die de klant doorgaat in zijn zoektocht naar data samen met Vitesse; eenvoudig en zonder afleidingen. De strakke en opvallende huisstijl maakt het merk aantrekkelijk voor hun brede doelgroep en straalt expertise uit.

Ook de website moest dit laten blijken. Een straffe website heeft een goede fundering nodig. Dit houdt in: vlotte copy, een ijzersterke wireframe en een fraai design. Ons webteam stak de koppen bij elkaar en wisten een unieke, maar vooral functionele website uit de mouw te schudden.

Niet alleen weten klanten nu in één oogopslag wat Vitesse hen te bieden heeft, maar kunnen ze ook meteen aan de slag. Dankzij de integratie van Calendly op de website kunnen zij met een druk op de knop een meeting inplannen en hun demo starten die hen op de juiste weg naar inzichten zet.

Data voor iedereen? Bij zo een brede doelgroep moet je wel opvallen, onze designers kozen voor een unieke, eyecatching kleur. Het oranje geeft een moderne en high-tech feel aan de website, maar dankzij het warme marineblauw heerst er toch een rustige feel op de website. Voeg hier nog een kleine hint appelblauwzeegroen aan toe en je hebt een evenwichtig, maar treffend kleurenpalet.

Kleurgebruik

#00365F

R 0 G 54 B 95

C 100 M 43 Y 0 K 63

#F15A24

R 241 G 90 B 36

C 0 M 63 Y 85 K 5

#59FFB0

R 89 G 255 B 176

C 65 M 0 Y 31 K 0

TYPOGRAPHIE

Een duidelijk lettertype dat op alle devices vlot leesbaar blijft, ongeacht de grootte. Met dit in gedachten kozen onze designers voor Gotham. Een font family met vele variaties die zowel voor titels als voor tekst kunnen dienen. Met haar reikwijdte aan verscheidene diktes, uitgebreide karaktersets en variaties voor verschillende media, maakt van Gotham een krachtig en onmisbaar font. The perfect fit voor Vitesse!
Voorstelling van Gotham rounded font voor Vitesse
Voorstelling van Gotham font voor Vitesse

Gemaakt door

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!