#uncodedrocks

Telenet

Bureau met iMac, iPhone en MacBook, elk tonen de website van Telenet

Steeds voorop in de digitale wereld

Een bedrijf dat eigenlijk geen introductie nodig heeft: Telenet. De grootste Vlaamse aanbieder op vlak van internet, digitale televisie, mobiele telefonie en meer. Het bedrijf, gevestigd in Mechelen, staat mensen en organisaties bij om steeds voorop te blijven in dit digitale tijdperk.

Logo van Telenet
Expertise

Uitdaging

Een webmaster met verstand van UI/UX-design, communicatieve skills en niet bang om het touw in eigen handen te nemen. Dé ideale vacature voor onze designer/developer Jordy.

Als digital consultant was zijn voornaamste verantwoordelijkheid het onderhouden van de website. Van het updaten van de content in Adobe Experience Manager tot het opfrissen van de designs. Op dagelijkse basis verwerkte hij technische aanvragen van stakeholders in een agile omgeving.

Naast zijn uitvoerende taken werd ook zijn expertise ingeschakeld in brainstorms om de gebruikservaring van de bezoekers te verbeteren en nieuwe aanbiedingen en producten beter uit te lichten.

Zijn uitgebreide kennis van de website en het CMS Adobe Experience Manager maakte hem ook de ideale kandidaat om starters op te leiden en te begeleiden tijdens hun opstartperiode.

Consultancy IT
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!