#uncodedrocks

ICI Paris XL

Een reclameklapbord van Ici Paris XL staat op straat voor een winkel

Digitale aroma's

ICI Paris XL is misschien wel dé grootste parfumerie in België. Niet alleen in België scheren ze hoge toppen, maar ze verspreiden ook lekkere aroma’s in Nederland, Duitsland en Luxemburg. Onze consultants schoven hun stoeltje bij in Vilvoorde, waar het Belgisch hoofdkwartier gevestigd is!

Logo van Ici Paris XL
Expertise

De job in geuren en kleuren

Werk aan de parfumwinkel! Wij stuurden Leen en Fauve erop uit en als webmaster en designer ging ons duo aan de slag in Vilvoorde. Enerzijds richten ze zich op de digitale tak van ICI Paris XL, anderzijds mogen ze zich ook op de printmedia gooien.

Webbanners maken was één van de belangrijkste taken, waar ze ook hun animatieskills in mogen showen. Daarnaast toveren ze ook landingspagina’s uit hun hoed en meer nog: ook e-mailmarketing stond op hun takenlijst! Niet te vergeten hierbij: UI/UX-design. Tenslotte ontwerpen ze ook printmedia, gaande van folders tot in-house documenten en advertenties.

Consultancy Webshop Web Graphic design
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!