#uncodedrocks

Talent Hike

Laptop met de website van Talent Hike

Een op maat gemaakt ontwikkeltraject

Talent Hike zet maximaal in op een dynamische, ‘hybride’ manier van leren. Ze wisselen klassikale trainingen af met e-learnings. Zo geven ze webinars en organiseren ze individuele gesprekken, de deelnemer maakt thuisopdrachten en kan eveneens met vragen terecht tijdens reflectiemomenten. Dit is wat Talent Hike zo bijzonder maakt: ze zorgen ervoor dat de individuele manier van leren voldoende wordt geprikkeld, om zo de beste en meest langdurige resultaten te bekomen.

Logo van Talent Hike
Expertise

Uitdaging

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van de Talent Hike website was het geschikte beeldmateriaal te vinden. De klant had namelijk aangegeven om vooral het beeldmateriaal te laten spreken doorheen de website. Daarom is er op de home gewerkt met een full screen video achtergrond, waarin 4 video’s elkaar afwisselen en waar elke video staat voor één van de thema’s waarrond ze werken. Per video is er ook een geanimeerde tekst te zien, zo versterken we de boodschap van de video nogmaals.

Vanaf het begin van de samenwerking met Uncoded voelden we de passie voor webdesign! Dit heeft voor mij altijd een positieve impact op de kwaliteit en drive om tot een mooi eindresultaat te komen. Geen enkele vraag was te veel: wij kwamen met een bepaald idee en op basis van een grondige vraagstelling en inlevingsvermogen, kregen wij als klant het gevoel dat we echt gehoord werden. Dit heeft zich geresulteerd in een website waar het ganse team fier op is en achter staat! Chapeau!
Nadine Hermans, Talent Hike

 

In het begin was Talent Hike vooral actief binnen Crosspoint Solutions. Al snel werd die vijver te klein om te vissen, daarom zetten ze hun groei ook verder buiten Crosspoint Solutions. Om dit mede mogelijk te maken, hadden ze nog een website nodig. Laat dat nu net onze specialiteit zijn!

Wij namen deze nieuwe uitdaging dan ook met veel plezier aan! Aangezien wij bij Uncoded in het verleden al op de diensten van Talent Hike konden rekenen, weten wij dus goed waar Talent Hike voor staat. We kennen hun boodschap en weten hoe ze werken, wat ons zeker geholpen heeft in het ontwerpproces.

Talent Hike had al een bestaande branding, met petrol en goudbruin als hoofdkleuren. Voor de website hebben wij ervoor gekozen om vooral met de petrol kleur te werken, om voor een goed contrast te zorgen tussen de beelden en de witte secties. Dit in combinatie met hier en daar toch wat subtiele goudbruine tinten. Verder is er gekozen voor een strakke en cleane uitstraling, met niet te veel tierlantijntjes. Dit wederom om vooral de beelden te laten spreken en tot uiting te laten komen.

De klant had ook als wens, om na oplevering, zelf graag aanpassingen te kunnen doen. Zoals het aanpassen van teksten, foto’s en links. Daarom hebben wij de website gebouwd met WordPress, ons favoriete CMS om websites te ontwikkelen die makkelijk zelf aan te passen zijn door de klant.

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!