#uncodedrocks

PimPamParty

PimPamParty's handleiding voor de piratenkoffer

Hapklare themakoffers en knutselpakketten

De themakoffers, knutselpakketten en partypakketten van PimPamParty zijn de perfecte animatie op jouw verjaardagsfeestje, babyborrel, communie- of lentefeest, jeugdwerking, workshop, event… Er is voor elke gelegenheid wel een themakoffer of knutselpakket te vinden om er een geslaagd feestje van te maken!

Logo van PimPamParty
Expertise

Uitdaging

De grootste uitdaging bij het ontwerpen voor PimPamParty is om telkens weer onze beste (digitale) tekenskills boven te halen om hun themakoffers en knutselpakketten een unieke en sprookjesachtige look & feel te geven. Elke koffer heeft namelijk een bepaald thema waarrond gewerkt wordt. Met onze illustraties trachten we de sfeer van het thema te versterken.

Door onze samenwerking met Uncoded werden onze PimPamParty handleidingen in een nieuw jasje gestoken en verbeterd! De kinderen gaan hier enorm van genieten bij het huren van onze themakoffers!
Kristine en Fabienne, PimPamParty

 

Kristine en Fabienne van CronosKids namen in juni 2019 met veel liefde en trots de fakkel over van Nicole en Chris, de oprichters van PimPamParty. Sindsdien is PimPamParty een onderdeel van CronosKids. Niet veel later kwamen ze bij ons aankloppen of wij het zagen zitten om het grafische deel van PimPamParty voor onze rekening te nemen. Deze uitdaging namen wij dan ook met veel plezier aan.

Sindsdien hebben wij al tal van themakoffers, knutselpakketten en zoveel meer mee vormgegeven. Dit gaande van handleidingen voor bij de koffers, inspiratiefiches voor de knutselpakketten, t-shirts, kaartjes, stickers, vlaggen, kortom allerhande gadgets en toebehoren.

PimPamParty had al een eigen branding, die wij een upgrade hebben gegeven. Maar dit vooral voor de algemene PimPamParty zaken zoals de knutselpakketten. Aangezien de koffers telkens een eigen thema hebben, wordt er per koffer van nul een nieuwe ‘branding’ gecreëerd die dan doorheen de gehele koffer doorgetrokken wordt.

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!