#uncodedrocks

NXT-IT

Noorderlicht boven bergen en meer

Een recruiter uit de duizenden

NXT-IT is een bedrijf gespecialiseerd in Direct Search en Sourcing in de wereld van IT. Ze staan hun klanten bij in de zoektocht naar hoogopgeleide en gekwalificeerde IT professionals. Met hun uitgebreid netwerk aan erkende partners creëren ze zo kansen voor deze klanten.

logo van Nxt-it
Expertise

Een website zoals een ander, allesbehalve! Als recruiter in de IT-sector is opvallen een must en hoe beter dan met een unieke website die de waarden en expertise van het bedrijf weerspiegelt. Donkere kleuren en een simpele, maar edgy feel.

Uitvoering

Dankzij een nauwe samenwerking met de klant, slaagde onze designers erin de visie van NXT-IT te vertalen naar een strak design.

Gewaagd, maar niet onmogelijk. Zeker niet voor onze developers. Zij gingen aan de slag met October CMS om het design tot leven te brengen. Een combinatie van slim development en een customized CMS resulteerde zo in een state-of-the-art website. Zo laden nieuwe jobaanbiedingen automatisch in via de externe tool die NXT-IT voorheen al gebruikte. De perfecte mix tussen gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit!

Soms moet je het niet ver gaan zoeken en weet de klant al exact wat ze wilt. Groen en zwart, futuristisch maar clean. Geïnspireerd door het Noorderlicht, kozen we voor een donker groene kleur dat meebouwt aan de ‘spacey’ look van de website.

Kleurgebruik

#5AA27D

R 90 G 162 B 125

C 44 M 0 Y 23 K 36

#000000

R 0 G 0 B 0

C 0 M 0 Y 0 K 100

#FFFFFF

R 255 G 255 B 255

C 100 M 100 Y 100 K 100

TYPOGRAPHIE

Een allround lettertype dat modern en strak overkomt, maar toch wat hint naar een meer klassiek font. Montserrat vormt zo de perfect match voor NXT-IT: in het strakke design van de website komt het font helemaal tot zijn recht en geeft het die extra persoonlijke touch weer.
Weergave van font Montserrat gebruikt voor de Nxt-it website
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!