#uncodedrocks

MiNi Energietechniek

Een laptop en iPhone tonen het scherm van de Mini Energetietechniek website

Hernieuwbare energie voor particulier en ondernemer

MiNi Energietechniek is sinds 2007 actief in de hernieuwbare energiesector. Zowel voor pv- als thermische systemen, condensatieketels, warmtepompen, hybride & batterij systemen, e-mobility en het KNX gebouwenbeheer systeem.

Logo van Mini energietechniek
Expertise

MiNi Energietechniek deed beroep op de expertise van Uncoded voor het redesignen van hun website. Hun vorige website dateerde namelijk al van 2009 en kon dus zeker een nieuw likje verf gebruiken.

Ze wouden vooral dat hun website mobile-friendly was. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de ‘mobile first’ aanpak te hanteren bij het design proces. Waar je normaal meestal start bij designen voor desktop, start je bij de ‘mobile first’ aanpak dus eerst met het designen voor smartphones. Een aanpak die wij bij Uncoded meer en meer gebruiken. Dit omdat cijfers duidelijk maken dat een doorsnee website de dag van vandaag meer op mobile dan op desktop wordt bekeken.

Verder hebben we op vraag van de klant ervoor gekozen om vooral de foto’s te laten spreken. Deze krijgen dus veel aandacht doorheen de website. De keuze om voor een zeer strakke en cleane look te gaan leek ons hier dan ook de beste optie.

De website is gebouwd met het WordPress CMS-systeem, nog steeds onze favoriete keuze om websites mee te gaan bouwen. Zo kan de klant steeds zelf beelden en teksten op een gebruiksvriendelijke manier gaan aanpassen.

Web Bouw

Gemaakt door

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!