#uncodedrocks

Liquid

Laptop, iPad en GSM met website van Liquid van bovenaanzicht

Samen bouwen aan de digitale toekomst van Afrika

Terwijl Liquid Intelligent Technologies de digitale toekomst van Afrika verzorgt, hebben wij ervoor gezorgd dat hun websites future-proof zijn. We werkten voor dit project nauw samen met SALT Security, die met hun expertise en kennis in cyberbeveiliging zorgden voor een veilige website. Het development namen wij voor onze rekening.

Logo van Liquid met slogan 'Intelligent technologies'
Expertise

Onze aanpak

De opdracht was om de oude Liquid-websites 1-op-1 over te zetten naar een nieuw en gebruiksvriendelijker CMS, waarbij het oorspronkelijke design behouden bleef. Met onze expertise in UI/UX-design brachten we hier en daar toch verbeteringen aan op het gebied van design en gebruiksvriendelijkheid.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we, net zoals bij al onze andere projecten, gekozen voor Wordpress als CMS. Bij dit project ging het echter niet om één site, maar om drie sites: één voor Zuid-Afrika, één voor Congo en één globale website. Hoewel deze sites qua look & feel sterk op elkaar leken, verschilde de inhoud per land of regio. Hierdoor maakten we voor de eerste keer gebruik van een Wordpress Multisite.

Web IT Consultancy

Gemaakt door

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!