#uncodedrocks

Kipz

Een laptop op een terrastafel toont de website van Kipz

Het kennisinstituut voor podotherapeuten

De gezondheidszorg verandert razendsnel en daarmee ook de rol en positie van de podotherapeut. We weten niet precies hoe de zorg er over 5, 10 of 25 jaar zal uitzien, maar we weten wel dat het belangrijk is om in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelingen om duurzame inzetbaarheid van podotherapeutische zorg als beroepsgroep te kunnen garanderen.

Dit kunnen we doen door met elkaar ‘een leven lang te leren’. KIPZ is ontstaan vanuit de wil van een groot aantal podotherapeuten om met elkaar een leven lang leren mogelijk te maken en biedt cursussen en opleidingen aan op post-hbo niveau.

Logo van Kipz
Expertise

Een goede scholing begint bij jezelf in te schrijven

Een online reservatietool gekoppeld aan allerlei automatische processen, dat is in een notendop wat de KIPZ-website inhoudt. Een mooi visualisatie van het aanbod van scholingen en docenten met de nodige uitleg van de werking tot specifieke opleidingdetails. Na een creatief denkproces zijn we er met Uncoded en de medewerkers van KIPZ in geslaagd een doeltreffende website te realiseren die aanvragen binnen haalt.

Een betere UX, handige features en geoptimaliseerde webflow zorgen voor een snellere reservatie.

Web Gezondheid Design

Uncoded optimaliseerde onze website waarbij de podotherapeuten vlot hun weg vinden naar ons aanbod van opleidingen.
Oranje is een warme, vrolijke kleur vol vitale energie die aanzet tot positief denken en nauw verbonden is met de levenskracht. Oranje zet bovendien aan tot creativiteit en een goed humeur. Nét datgene dat aansluit bij de gedachtegang van KIPZ. Een gedreven team van docenten dat iedere dag klaar staat om het beste van zichzelf te geven!

Kleurgebruik

#FF960C

R 255 G 150 B 12

C 0 M 49 Y 92 K 0

#FF6600

R 255 G 102 B 0

C 0 M 70 Y 94 K 0

#4D4D4D

R 77 G 77 B 77

C 62 M 52 Y 50 K 48

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!