#uncodedrocks

Gpixel

Een close-up van elektronische microchips

Technologie over zeeën

Gpixel, ontwerper en leverancier van geavanceerde CMOS-beeldsensoren dat zowel kant-en-klare als volledig op maat gemaakte geavanceerde beeldsensor-oplossingen levert. Opgericht in 2012 en met kantoren in China, België en Japan zijn ze toegewijd aan het leveren van innovatieve en gespecialiseerde high-end producten voor industriële, professionele, medische en wetenschappelijke toepassingen.

Logo van Gpixel
Expertise

Een volledige rebranding inclusief website om hun wereldwijde klantenbestand beter te kunnen informeren. Bestaande uit meer dan 20 technische productpagina’s en de mogelijkheid om zowel in het Engels als Chinees specifiek gerichte content toe te voegen.

Een volledige rebranding en globalisering van je merkt? We're on it!

First things first, ons branding team ging aan de slag met een volledige rebranding van het merk. Zowel het logo als de huisstijl werden zo onderworpen aan een meer Europese/Amerikaanse sfeer die voor het diverse klantenbestand van Gpixel benaderbaar is.

Voor de website werd WordPress gebruikt als snelle en gebruiksvriendelijke tool om de website op te zetten. Ook de klant zou zo zelf in staat zijn nieuwe content toe te voegen en te vertalen naar eigen believen.

Het resultaat? Een meertalige website die zeeën overbrugt en klanten op een overzichtelijke en duidelijk manier weet te informeren over de expertise en de producten van Gpixel. Een succesverhaal als je het ons vraagt.

Een merk dat de wereld wil veroveren met haar producten? Dan moet ook je huisstijl deze wereldwijde markt aanspreken. Maar hoe houd je dit dan strak en modern, maar vooral neutraal? Onze designers ging voor twee tinten blauw. Blauw straalt rust uit en straalt een ontspannen sfeer uit. Kortom, zowel in Japan, als in de VS en Europa een fraai kleurenpalet!

Kleurgebruik

#01273F

R 1 G 39 B 63

C 100 M 80 Y 47 K 54

#4A90E2

R 74 G 144 B 226

C 70 M 38 Y 0 K 0

TYPOGRAPHIE

Pier is een modern en gestructureerd font, perfect voor de wereldwijde markt die Gpixel wil benaderen. De iets afwijkende geometrische opbouw van het font zorgt ervoor dat het er net zo goed uitziet op je desktop als op je smartphone. Dankzij de maar liefst 10 verschillende stijlen en de uitgebreide taalondersteuning, is Pier hét font voor Gpixel.
Voorstelling van Pier Sans font voor Gpixel

Gemaakt door

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!