#uncodedrocks

Crosspoint Solutions

Laptop op een bureau met de website van Crosspoint Solutions

Crosspoint Solutions

Een marktleider in de IT-sector en een van de grootste clusters onder de Cronos Groep. Crosspoint Solutions richt zich op de implementatie van BI, CRM, Big Data, Data Sciences en Marketing Automation Solutions, … ongeacht de technologie.

Bestaande uit meer dan 50 bedrijven werkzaam in de sector, waaronder Uncoded, reikt Crosspoint’s expertise tot ongeziene hoogten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze bedrijven betrokken werden bij de ontwikkeling van de nieuwe website.

Logo van Crosspoint Solutions
Expertise

De website van de groep in een nieuw jasje te steken. Een website die in een oogopslag het verhaal van Crosspoint kan vertellen. Een virtuele rondleiding voor wie het bedrijf niet kent, een weerspiegeling van de mentaliteit en de know-how die er heerst.

Uitvoering

Planning is key, zeker in een samenwerking tussen meerdere bedrijven. De creatives in ons team namen het design voor hun rekening. Dankzij een doelgerichte workflow werden de ontvangen wireframes omgezet naar een professioneel, maar eyecatching ontwerp.

Een sterk staaltje design om het kunnen en doen van de groep te benadrukken. Een perfecte representatie voor de werksfeer die Crosspoint weet te creëren voor haar werknemers en partners.

De oude Crosspoint Solutions-website voor onze rebranding De nieuwe Crosspoint Solutions-website na onze rebranding
Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!