#uncodedrocks

Cheqroom

Boek met printdesignvoorbeeld voor CheqRoom

Een nieuwe manier van apparatuurbeheer

CHEQROOM is een Belgisch softwarebedrijf dat haar internationale klanten bijstaat in het beheer van hun apparatuur. Hun revolutionaire, maar betaalbare, software zorgt ervoor dat ‘s werelds grootste mediahuizen, universiteiten en productiebedrijven overal en altijd hun apparatuur kunnen registreren, beheren en traceren.

Logo van Cheqroom
Expertise

Uitdaging

Een designer die zijn mannetje weet te staan in een groeiend en steeds innoverend bedrijf, kennis heeft van print en digitaal en daarnaast ook flexibel te werk kan gaan. Een hele boterham, maar een droom voor onze cross-media designer Sven!

Als graphic consultant draagt hij zo bij aan heel wat projecten van het marketingteam. Zo staat Sven het social media team bij met templates voor hun online kanalen, zorgt hij voor eye catching merchandise designs en is hij verantwoordelijk voor het ontwerpen van conversie-gerichte e-mailcampagnes.

Zijn oog voor detail en feeling voor kleur en typografie maakt van hem ook de ideale toevoeging van het team dat instaat voor de rebranding van de huisstijl en website van CHEQROOM. Zijn bijdrage aan de restyling van de webpagina’s gaan dan ook niet ongezien en maken van hem een ware aanwinst aan het project.

Zijn kennis van print design maakt van hem een echte allrounder. Zo wordt Sven ook ingezet bij het ontwerpen van posters, brochures en flyers. Maar ook het opmaken van e-books en andere digitale informatiebronnen maken deel uit van zijn takenpakket.

Om de verscheidenheid van CHEQROOM weer te geven, werd er gekozen voor een ruim en fel kleurenpalet voor hun nieuwe branding. Hoewel de tool voornamelijk bekend is in de audiovisuele sector, kan deze ook in tal van andere sectoren worden gebruikt om hun apparatuur te beheren. Met behulp van dit uitgebreide kleurenpalet gaven we CHEQROOM de jonge uitstraling die het bedrijf wou weerspiegelen.

Kleurgebruik

#000F89

R 0 G 15 B 137

C 100 M 89 Y 0 K 46

#4666FF

R 70 G 102 B 255

C 73 M 60 Y 0 K 0

#FF135C

R 255 G 19 B 92

C 0 M 93 Y 64 K 0

#FFD700

R 255 G 215 B 0

C 0 M 16 Y 100 K 0

#18F486

R 24 G 244 B 134

C 90 M 0 Y 45 K 4

Gemaakt door

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!