#uncodedrocks

Any Cloud

iPad met Any Cloud-website weergegeven

Je gids naar de Cloud

Any Cloud staat haar klanten bij met advies op vlak van cloud native en multi cloud oplossingen. Zo helpen ze met het opmaken van een duidelijk strategie, het migreren van de data, alsook het optimaliseren van de cloud na afloop. Any Cloud biedt haar klanten zo een veilige cloud architectuur volledig op maat van de organisatie.

Logo van Any Cloud
Expertise

Hoe overtuig je als bedrijf in je startblokken potentiële klanten van je expertise? Met een straf logo, one-of-a-kind branding en een state-of-the-art website natuurlijk! Voeg daar nog een catchy merknaam aan toe en je bent er helemaal klaar voor. Ook Any Cloud wou op de juiste manier van start gaan en daar hielpen wij maar al te graag bij!

Branding van je merk van A tot Z? We’re on it!

Als ‘brand new’ bedrijf benaderde Any Cloud ons om hun merk op de kaart te zetten. Een volledige huisstijl, professionele website, maar ook een catchy merknaam stonden op de to-dolijst.

Voor dit project staken onze branding experts de hoofden bij elkaar, maar werd ook de rest van het team geconsulteerd om de perfecte merknaam te creëren. Zo gezegd, zo gedaan en ‘Any Cloud’ werd de verdiende winnaar.

Aan de hand van het gekozen kleurenpalet werd een eye catching huisstijl opgemaakt die werd doorgetrokken naar de website. Onze UI/UX designers kozen ervoor geometrische elementen op te nemen in het ontwerp om zo de pagina te breken en een flow te creëren die de bezoeker door de pagina heen leidt.

Dit strakke, maar uniek design werd door onze eigen developers uitgeschreven tot een gebruiksvriendelijke website die de bezoekers op ieder apparatuur moeiteloos kunnen doorscrollen.

Professioneel, maar aanspreekbaar en persoonlijk overkomen. Any Cloud onderscheidt zich van andere bedrijven aan de hand van hun persoonlijke aanpak op maat. Dit moest zich natuurlijkerwijze ook uiten in hun huisstijl. Onze brand experts kozen daarom voor een speelse, maar warme gele kleur gepaard met een diepblauwe tint. Deze gewaagde combinatie zorgt ervoor dat de huisstijl opvalt, zonder te schreeuwerig over te komen.

Kleurgebruik

#1A4AB9

R 26 G 74 B 185

C 86 M 60 Y 0 K 27

#FAAF3B

R 250 G 175 B 59

C 0 M 30 Y 76 K 2

#0097FE

R 0 G 151 B 254

C 100 M 41 Y 0 K 0

TYPOGRAPHIE

Bij een opvallend kleurenpalet hoort natuurlijk ook een bijpassend font. Om de huisstijl dat beetje extra te geven, werd er voor de titels een ander font gebruikt dan voor de hoofdtekst. Het font Ubuntu werd gekozen voor de titels omwille zijn opvallend en duidelijk uitzicht. Gepaard met het meer speelse en afgeronde Nunito font, wordt het oog van de lezer zo naar de belangrijkste secties op de pagina geleid.
Voorstelling van Ubuntu font voor Any Cloud
Voorstelling van Nunito font voor Any Cloud

Gemaakt door

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!