#uncodedrocks

Adecco

Laptop op bureau met weergave van website van Adecco

Gespecialiseerd in uitzendwerk en HR-diensten

Adecco, dat onderdeel is van the Adecco Group, is in België gekend als één van de grotere namen in de uitzendmarkt en in de HR-wereld. Naast haar kernactiviteiten is Adecco enorm begaan met het welzijn van haar eigen medewerkers, klanten en uitzendkrachten.

Organigram van Adecco Group
Expertise

Challenge: Leer in 30 dagen positief denken

Het afgelopen jaar werd helaas getekend door de coronapandemie, een jaar dat we liever snel vergeten. Het had een impact op ieder van ons. Thuiswerken werd de norm, bij het woord bubbels denken we niet meer aan champagne en onze knuffelcontacten werden drastisch ingeperkt. Je zou voor minder in een negatieve spiraal terechtkomen.
Adecco bleef daarom niet bij de pakken zitten en lanceerde een ‘30 dagen positief challenge’. #30dagenpositiefchallenge.

Onze Uncoders bouwden mee aan het succes van deze challenges. Mensen gingen actief sporten, strooiden complimentjes rond en kochten eens een leuke attentie voor zichzelf.

Geprikkeld om ook aan de slag te gaan?

Sitecore-expertise als drijvende kracht

Adecco had nood aan een webmaster die het marketing team kon ondersteunen met het onderhoud van de verschillende websites en tegelijkertijd ook een actieve rol kon spelen in de relatie met verschillende internationale stakeholders (IT, support, branding, marketing).,.

Hiervoor schakelden we Jeroen en Jordy in. Samen vormen zij de ideale digital consultant. Zij werken naadloos samen om de website van de verschillende merken te onderhouden en optimaliseren, nieuwe designs te ontwikkelen om de gebruikerservaring te bevorderen en visuals te creëren voor de social media kanalen.

Tenslotte werken zowel Jeroen als Jordy actief mee aan aan interne projecten, zoals de opzet van het Belgische intranet. Meer bepaald stonden zij in contact met het internationale team om zo de Belgische versie hiervan vorm te geven.

Digital Solutions

Vergelijkbare projecten

Een bende digitale natives met een passie voor merken. We’d love to boost your brand!

Bij Uncoded zijn we van allerhande digitale markten thuis. Bekijk gerust eens wat we zo nogal in de schuif hebben liggen!