#uncodedrocks

MONDAY

Who?

What?

#CUSTOMERMANAGEMENT

CRM, Wat is dat voor een beest?

CRM? Je hebt er al veel van gehoord, maar nog geen kaas van gegeten? Uncoded kan je op weg helpen. Wij bieden jouw bedrijf Monday aan. Monday is niet enkel goed voor Customer Relationship Management, maar voor veel meer! Project management, samenwerken met de klant, leads opvolgen… Noem het op, Monday kan het! En Uncoded staat aan de zijlijn om je bij te staan.

Structuur

Je bedrijf krijgt veel leads binnen of heeft plotseling een groot project om erbij te nemen en het is even moeilijk bol te werken? De structuur die projectmanagementtool Monday biedt, kan veel problemen oplossen. Je kan op basis van workspaces, elk team zijn projectborden geven. Met daarin alle to do’s of op te volgen leads.

Ook de klant kan je toegang geven, om vragen te stellen of nieuwe taken toe te voegen.

Collaborative

Hiervoor zeiden we het al, je kan de klant zelf toegang geven tot een bord in Monday. Maar er is nog meer: je kan bepaalde users (voornamelijk werknemers van je bedrijf denken we dan) bepaalde toegangen geven, waardoor je niet in verschillende excelfiles alles moet gaan opvolgen en telkens nauwkeurig moet opletten dat alles up to date is! Zo zorg je voor een beter en duidelijker projectbeheer.

Interactief

Monday is een interactieve tool. Elke user is gekoppeld aan zijn e-mailadres, waardoor hij een nieuwe melding krijgt van Monday in zijn inbox. Daarnaast kan je Monday ook koppelen aan tal van externe applicaties. Een formulier ingevuld op je site? BAM, in Monday! Altijd op zoek naar de juiste file bij een to do? Effe linken met Google Drive en klaar.

Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden, bekijk hieronder welke apps kunnen gebruikt worden met Monday.

LET'S BOOST YOUR BRAND

Klaar om samen met ons je merk naar een nieuw niveau te tillen? Zit je te springen om ons een vraag te stellen? Of heb je gewoon zin in een fijne babbel met ons? Shoot, we won’t bite!