Design

Laptop, iPad en GSM met website van Liquid van bovenaanzicht

Who?
What?

Een sterke visuele identiteit

Wil je visuele elementen die je merk versterken en een impactvolle gebruikerservaring bieden? Design is een essentieel aspect van je merkstrategie en speelt een cruciale rol in hoe je merk wordt waargenomen en ervaren. Een doordachte designstrategie versterkt je merkidentiteit door visuele elementen consistent toe te passen, verhoogt de gebruikerservaring door optimaal gebruiksgemak te bieden en helpt je om je merk te differentiƫren van concurrenten met een unieke visuele stijl en gebruikerservaring. Bovendien maakt design het mogelijk om je merkboodschap en waarden helder en aantrekkelijk te communiceren. Van art direction tot webdesign en UX design, wij zorgen ervoor dat elk ontwerp perfect aansluit bij je merkidentiteit en de behoeften van je doelgroep.

Voordelen

Voordelen

Wil jij visuele ervaringen die je merk tot leven brengen?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Kim Kerremans, de grafisch designer, aan het werk op de computer voor een brochure

Art Direction

Wil je dat je merk een krachtige en herkenbare visuele identiteit krijgt? Art direction is de sleutel tot hoe je merk visueel wordt gepresenteerd en ervaren. Het omvat de creatieve leiding over alle visuele aspecten, van het bepalen van de algemene stijl tot het maken van specifieke ontwerpkeuzes.

Bij art direction ontwikkelen we visuele concepten die de kernwaarden en boodschap van je merk effectief overbrengen. We zorgen samen met onzeĀ creatieve teams voor een samenhangende uitstraling in al je visuele communicatie. Dit omvat het ontwerpen van je logo, het kiezen van kleuren en typografie en het ontwikkelen van grafische elementen die je merk uniek maken.

Art direction zorgt ervoor dat je merk een consistent visueel verhaal vertelt, of het nu gaat om je website, marketingmaterialen of social media-uitingen. Ontdek hoe wij je kunnen helpen met art direction die jouw merk naar een hoger niveau tilt en zorgt voor een professionele en samenhangende visuele presentatie.

Voordelen

Voordelen

Wil jij een visueel sterke en samenhangende merkidentiteit?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Grafisch ontwerp

Wil je visuele content die de essentie van je merk perfect vastlegt en je boodschap krachtig overbrengt? Grafisch ontwerp is de sleutel tot het creĆ«ren van aantrekkelijke en impactvolle visuele communicatie. Of het nu gaat om marketingmateriaal, advertenties, social media contentĀ of webdesign, wij zorgen ervoor dat elk grafisch ontwerp je merk versterkt en je doelgroep aanspreekt.

Grafisch ontwerp draait om het creƫren en combineren van visuele elementen om je boodschap over te brengen. Dit kan variƫren van het ontwerpen van marketingmateriaal zoals brochures en flyers, tot het ontwikkelen van opvallende advertenties en het maken van visuele content voor social media die je merkidentiteit versterkt. Daarnaast ontwerpen wij professionele presentaties en infographics die complexe informatie helder presenteren en creƫren we visuele elementen voor websites en apps die de gebruikerservaring verbeteren.

Effectief grafisch ontwerp versterkt je merkidentiteit door consistente en creatieve visuele elementen te bieden, helpt je te onderscheiden van concurrenten met unieke ontwerpen, verbetert de helderheid van je communicatie en vergroot de betrokkenheid van je doelgroep met visueel aantrekkelijke content.

Ontdek hoe wij jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen met op maat gemaakt grafisch ontwerp.

Een deel van een pen, een toetsenbord en een scherm op een tafel

Wij designen...

Marketingmateriaal

We creƫren aantrekkelijke en effectieve marketingmaterialen zoals brochures, flyers en posters die je merkidentiteit versterken.

Advertenties

We ontwikkelen impactvolle advertenties voor zowel digitale als printmedia die conversies stimuleren en de aandacht trekken.

Social media posts

We ontwerpen visuele content voor social media die je merk op een opvallende en consistente manier presenteert.

PowerPoint-templates

Wij ontwerpen op maat gemaakte PowerPoint-templates die je presentaties professioneel en visueel aantrekkelijk maken.Ā 

Infographics

Wij creƫren infographics die complexe informatie visueel overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren.

Websites

We ontwikkelen visueel aantrekkelijke en functionele ontwerpen voor websites die de gebruikerservaring verbeteren en je merkconsistentie online waarborgen.

Apps

We ontwerpen gebruiksvriendelijke en esthetisch verantwoorde interfaces voor applicaties, zodat jouw app een naadloze en visueel aangename ervaring biedt aan gebruikers.

Voordelen

Voordelen

Wil jij jouw merk laten opvallen met aantrekkelijke grafische ontwerpen?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Schermen van de website van Cheqroom

Webdesign

Wil je een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk? Webdesign combineert kunst en wetenschap om websites te creƫren die indruk maken en tegelijkertijd een naadloze gebruikerservaring bieden. Wij helpen je met webdesign dat zowel je merk versterkt als je doelgroep aanspreekt.

Webdesign omvat het creƫren en structureren van websites, met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit. We ontwikkelen aantrekkelijke en consistente visuele elementen die je merkidentiteit versterken en een sterke eerste indruk maken. Onze focus ligt op gebruikerservaring (UX) door gebruiksvriendelijke navigatie en interacties te ontwerpen, wat zorgt voor een naadloze gebruikerservaring. We zorgen ook voor responsief design, zodat je website op alle apparaten en schermformaten goed functioneert. Daarnaast organiseren we de content op een logische en aantrekkelijke manier, zodat bezoekers snel de informatie vinden die ze zoeken. We integreren interactieve elementen zoals formulieren, knoppen en animaties om de gebruikerservaring te verrijken en de betrokkenheid te bevorderen.

Effectief webdesign draagt bij aan het succes van je online aanwezigheid door een professionele uitstraling te waarborgen, de gebruikerservaring te optimaliseren, conversies te bevorderen en merkconsistentie te garanderen.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen met webdesign dat jouw merk naar een hoger niveau tilt.

Voordelen

Voordelen

Op zoek naar een website die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Appdesign

Wil je een app die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel en gebruiksvriendelijk is? Appdesign is de sleutel tot het creĆ«ren van applicaties die je merk versterken en een naadloze gebruikerservaring bieden. Wij ontwikkelen aantrekkelijke visuele elementen, ontwerpen intuĆÆtieve interfaces, zorgen voor responsief ontwerp, integreren interactieve functies en maken functionele prototypes om je app te perfectioneren.

Ontdek hoe wij jouw visie kunnen omzetten in een app die indruk maakt en de betrokkenheid van gebruikers vergroot.

Wireframing op papier beneden, op het scherm bovenaan

Voordelen

Voordelen

Wil je een app die gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk is?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vogelperspectief van een iMac met designtools

User Experience design (UX)

Wil je een product of website die niet alleen functioneel is, maar ook een prettige gebruikerservaring biedt? User Experience Design (UX) draait om het ontwikkelen van oplossingen die de betrokkenheid en tevredenheid van je gebruikers vergroten. Wij zorgen voor UX-design dat je klanten aanspreekt en je succes bevordert.

Wij creƫren gebruiksvriendelijke interfaces waarmee gebruikers gemakkelijk hun doelen kunnen bereiken. Door inhoud en functies op een logische manier te organiseren, zorgen we ervoor dat gebruikers snel de informatie vinden die ze zoeken. We ontwikkelen interactieve elementen zoals knoppen en formulieren om de interactie met het product te vereenvoudigen.

Daarnaast ontwerpen we een visueel aantrekkelijk ontwerp dat je merkidentiteit versterkt en de gebruikerservaring ondersteunt. Door middel van gebruikerstests verzamelen we waardevolle feedback om je ontwerp verder te optimaliseren. Effectief UX-design verhoogt de gebruiksvriendelijkheid, vergroot de klanttevredenheid, stimuleert conversies en bouwt merkloyaliteit op door een consistente en positieve ervaring te bieden.

Voordelen

Voordelen

Wil jij een onvergetelijke gebruikerservaring creƫren?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

User Interface design (UI)

Je klanten een gebruiksvriendelijke online ervaring bieden? Dan heb je UI nodig. User Interface Design (UI) is essentieel voor het creƫren van applicaties en websites die gebruikers aanspreken en een uitstekende ervaring bieden. Wij zorgen voor aantrekkelijke en consistente visuele elementen, zoals knoppen en typografie, die je merkidentiteit versterken en de gebruikerservaring verbeteren. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke componenten zoals sliders en formulieren, die de interactie met je product vereenvoudigen. We creƫren een heldere lay-out die informatie overzichtelijk presenteert en gemakkelijk toegankelijk maakt, en zorgen voor responsieve ontwerpen die zich aanpassen aan verschillende schermformaten.

Door te streven naar consistentie in visuele elementen en interacties, bieden wij een samenhangende gebruikerservaring die je merk versterkt.

Effectief UI-design verhoogt de visuele aantrekkingskracht, zorgt voor gebruiksvriendelijkheid, verbetert de functionaliteit en versterkt de merkconsistentie, wat bijdraagt aan een indrukwekkende en functionele interface.

iPad en computerscherm met kleurboek van een branding

Voordelen

Voordelen

Wil jij een opvallende en functionele interface?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

2 computerschermen tonen de website van Wellbeing Works, terwijl andere schermen verspreid liggen op de ondergrond

Service design

Wil je een dienst die perfect aansluit bij de behoeften van je klanten en tegelijkertijd efficiƫnt en effectief functioneert? Service design helpt je om je diensten te creƫren en te verbeteren, zodat ze niet alleen goed functioneren, maar ook een uitstekende ervaring bieden voor je klanten. Het doel is om je product, bedrijf of dienst aan te passen aan de behoeften van klanten, zodat de dienst gebruiksvriendelijk en relevant is voor hen.

We nemen een systematische aanpak om elke stap van de klantenreis te optimaliseren. Dit betekent dat we elk contactpunt en proces zorgvuldig analyseren, van de eerste interactie tot de nazorg, om te zorgen dat alles soepel verloopt. Door een customer journey op te stellen, touchpoint analyse en procesontwerp kunnen we knelpunten identificeren en verbeteren. We betrekken alle relevante belanghebbenden bij het ontwerp en verzamelen feedback om continu aan te passen aan de behoeften van je klanten. Dit resulteert in een naadloze en aangename ervaring, verhoogde klanttevredenheid en een efficiƫntere werking van je dienst.

Voordelen

Voordelen

Wil je je dienst optimaliseren en klanttevredenheid verhogen?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Samen jouw project uitwerken?

Onze experts staan klaar met gratis en vrijblijvend advies. Neem contact op met mij en mijn collega’s via hetĀ formulier hieronder en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Wij kijken uit naar je bericht!

Naam *
E-mail *
bericht *
privacy *
marketingdoeleinden

Jeroen Smans
Managing Partner

Anders even bellen?

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Naam *
Telefoonnummer *