Web- en app-ontwikkeling

Who?
What?

Van idee naar impactvolle oplossing

In de digitale wereld van vandaag is een professionele website of app cruciaal voor je succes. Het stelt je in staat om je merk effectief te presenteren en je doelgroep te bereiken. Bovendien biedt het een platform voor klanten om gemakkelijk informatie over je producten en diensten te vinden.

Bij Uncoded creƫren en onderhouden we websites die niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook technisch solide en betrouwbaar. Van ontwerp en structuur tot codering en functionaliteit, wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal presteert.

Verder bouwen wij mobiele applicaties voor smartphones en tablets. Dit proces omvat ontwerp, ontwikkeling, testen en lancering op diverse besturingssystemen zoals iOS en Android. Onze apps bieden een soepele gebruikerservaring en integreren naadloos met mobiele platforms, zodat je klanten een uitstekende ervaring hebben.

Voordelen

Voordelen

Op zoek naar een op maat gemaakte website of app om je digitale impact te vergroten?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

CMS websites

Wil je een krachtige, gebruiksvriendelijke website die je eenvoudig zelf kunt beheren en updaten? CMS (Content Management System) websites bieden de perfecte oplossing. Deze websites zijn gebouwd op een platform zoals WordPress of HubSpot, en stelt je in staat om eenvoudig en efficiĆ«nt content te beheren en publiceren zonder diepgaande technische kennis. Ze zijn enorm gebruiksvriendelijk en hebben intuĆÆtieve interfaces waarmee je zelf snel content kunt implementeren. Ze kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

WordPress en HubSpot zijn twee van de populairste CMS-platforms. Elk biedt unieke voordelen en functionaliteiten om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen.

Voordelen

Voordelen

Wil jij een website die je volledig kunt beheren?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Webshop & E-commerce

Wil je je producten en diensten online aanbieden? Een professionele webshop is essentieel voor succesvolle e-commerce. Het stelt je in staat om wereldwijd klanten te bereiken en biedt een gestructureerde manier om je producten te presenteren, te verkopen en te leveren, zonder de noodzaak van fysieke winkels.

We helpen je bij het selecteren van het juiste e-commerce platform, zoals Shopify of WooCommerce, afgestemd op jouw behoeften en budget. We bouwen je webshop met alle benodigde functies, zoals productcatalogi, winkelwagentjes en klantenaccounts. Daarnaast zorgen we voor de veilige en efficiƫnte integratie van betalingssystemen, zodat je klanten een naadloze transactie-ervaring hebben.

Shopify en WooCommerce zijn twee van de populairste platforms om webshops te bouwen. Elk biedt unieke voordelen en functionaliteiten om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen.

Voordelen

Voordelen

Wil je je online verkoop een boost geven met een professionele webshop?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Mobiele applicaties

Wil je je klanten altijd en overal bereiken? Een mobiele applicatie is de ideale manier om je doelgroep te betrekken en je bedrijfsdoelen te realiseren. Onze apps, ontworpen voor zowel smartphones als tablets, maken het eenvoudig voor gebruikers om met jouw merk te communiceren en je diensten te benutten.

We helpen je bij het kiezen van het juiste platform, ontwikkelen je app voor iOS, Android en hybride platforms. Een hybride app werkt op meerdere systemen en kan dus zowel in de Apple Store als in de Google Play Store worden gedownload.

We bouwen deze met de nieuwste technologieƫn voor een robuuste en schaalbare oplossing. We integreren de benodigde functionaliteiten om een uitstekende gebruikerservaring te bieden.

Voordelen

Voordelen

Wil je je klanten on-the-go bereiken met een professionele mobiele applicatie?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Webapplicaties

Wil je jouw klanten moeiteloos en effectief online bedienen? Dan is een webapplicatie de ideale oplossing. In tegenstelling tot een gewone website functioneert een webapplicatie als een app die je via een webbrowser kunt openen. Dit betekent dat gebruikers alleen een browser en internetverbinding nodig hebben, waardoor je diensten toegankelijk zijn vanaf elk apparaat zonder extra software te installeren.

Wij helpen je met het kiezen van het juiste platform en ontwikkelen webapplicaties die werken op alle gangbare browsers en apparaten. We gebruiken de nieuwste technologieƫn om ervoor te zorgen dat je applicatie betrouwbaar en schaalbaar is. Wij maken gebruik van de nieuwste JavaScript-frameworks en -bibliotheken, zoals Angular, AngularJS, React en Vue.js en voegen geavanceerde functies toe, zoals gebruikersbeheer en dataverwerking, en zorgen voor een naadloze integratie met andere systemen.

Deze tools stellen ons in staat om een applicatie te creƫren die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook soepel en snel werkt.

Laptop en iPad tonen de website van Wit-Gele Kruis

Voordelen

Voordelen

Wil jij jouw klanten altijd en overal toegang geven tot jouw diensten met een geavanceerde webapplicatie?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Intranet & extranet

Wil je de interne communicatie en samenwerking binnen je bedrijf verbeteren? Of wil je veilig en efficiƫnt samenwerken met externe partners? Intranet- en extranetoplossingen bieden de perfecte middelen om deze doelen te bereiken.

Een intranet is een privƩnetwerk dat alleen toegankelijk is voor medewerkers van je bedrijf. Het biedt een veilige omgeving voor het delen van informatie, samenwerking en communicatie binnen de organisatie. Met een intranet kunnen je medewerkers eenvoudig toegang krijgen tot belangrijke documenten, interne communicatieplatforms en projectmanagementtools, wat de efficiƫntie en cohesie binnen je bedrijf verhoogt.

Een extranet is daarentegen een netwerk dat externe partijen, zoals leveranciers, partners en klanten beperkte toegang geeft tot specifieke bedrijfsinformatie en samenwerkingstools. Dit zorgt voor een veilige uitwisseling van gegevens en faciliteert effectieve samenwerking tussen je bedrijf en externe gebruikers, zonder dat de beveiliging van je interne systemen in gevaar komt.

Voordelen

Voordelen

Wil jij de interne communicatie en samenwerking binnen je bedrijf verbeteren met een intranet, of zoek je een veilige manier om met externe partners samen te werken via een extranet?
Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Samen jouw project uitwerken?

Onze experts staan klaar met gratis en vrijblijvend advies. Neem contact op met mij en mijn collega’s via hetĀ formulier hieronder en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Wij kijken uit naar je bericht!

Naam *
E-mail *
bericht *
privacy *
marketingdoeleinden

Jeroen Smans
Managing Partner

Anders even bellen?

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Naam *
Telefoonnummer *